Porträtt: Louise Lindell

Louise vann priset som Årets Digitala Marknadsstjärna i E-star Awards 2023. Vinsten fick henne att bli oerhört glad och hon känner att det är fantastiskt fint erkännande att få vinna detta pris.  

Motivering:

”Louise strävar alltid efter att öka sin kunskapsnivå och att ständigt förbättra sin prestation inom digital marknadsföring, SEO och webb. Tillsammans med hennes passion, hårda arbete och tron på teamwork så har hon uppnått resultat värda att hyllas. Louise har under året drivit utvecklingen av Consafe Logistics digitala närvaro, vilket resulterat i fler besökare på webben, fler följare i sociala medier och fler leads via de digitala kanalerna. Den digitala prestation Louise, tillsammans med sitt team, genomfört på bolaget gör henne till en självklar marknadsstjärna.”

Om Louise Lindell

Som person är jag mycket rak, aktiv och driven, med en stark passion för marknadsföring. På fritiden tillbringar jag gärna tid med min familj och vänner, och jag ägnar mig gärna även åt träning.

Arbetet som Digital Marketing Manager

För två och ett halvt år sedan inledde Consafe Logistics en omfattande transformation för att skapa en datadriven marknadsorganisation. Vi införde en inbound-strategi och utvecklade vårt marketing automation-system för att stödja den. Dessutom genomförde vi en uppdatering av vår grafiska profil och lanserade en ny bildbank. Vi startade ett brand ambassador program och satte en digital strategi. Efter det lanserade vi en ny webbplats på ny platform med ett tydligt fokus på att tillfredsställa våra besökares behov. Den här resan har förändrat vår digitala närvaro och hur vi når våra mål. Men allt detta har vi genomfört parallet med våra kampanjer, evenemang, webbinarserier och vår årliga trendrapport. Med det sagt har ingen dag varit den andra lik.

Det som är mest tillfredsställande med mitt arbete är möjligheten att göra det jag brinner för och vara kreativ för att skapa nya affärsmöjligheter. Dessutom kan vi mäta resultaten!

Vill du lyckas inom marknadsföring?

På frågan vad som krävs för att man ska lyckas inom marknadsföring svarar Louise: ”Var alltid redo att ge det lilla extra och våga utmana dem som fortfarande har uppfattningen om att en marknadsavdelning handlar om färg och form. Vi är affärsdrivande funktion som aktivt bidrar till att uppnå företagets övergripande mål genom nära samarbete med säljorganisationen! Sluta aldrig att vilja lära dig mer, och fördjupa dina kunskaper och va rak och tydlig i din kommunikation med data och kunskap som grund.”

Nominering:
”Louise är en digital rockstar! Hon har drivit utvecklingen av Consafe Logistics digitala närvaro genom en mängd olika initiativ som tex ett internt brand ambassador-program, en helt ny webb med nytt CMS, ett omfattande arbete med SEO, nya riktlinjer kring vad vi postar i SoMe och när vi köper annonser. Och det har givit resultat! I juli 2023 hade vi 80% fler besökare på webben, vi får över 1000 nya följare per år på Consafe Logistics company page i LinkedIn och vi har hittills, 2023 levererat 70% fler Sales Accepted Leads till organisationen. På Google hamnar vår Consafe Logistics och vår illustration för vårt viktigaste keywork ”Warehouse Management” på förstasidan. Allt tack vare Louise strategi för Consafe Logistics digitala närvaro och hennes enastående arbete och stöd till andra i organisationen.”

Partner

VI HITTAR DIGITAL KOMPETENS NÄR DU BEHÖVER DEN

REKRYTERING | KONSULTER | HEADHUNTING