Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnarna presenteras
OKTOBER 2024

ETT PRIS INSTIFTAT AV
E-COMMERCE RECRUIT

OM E-STAR AWARDS

E-STAR AWARDS är tillställningen där vi på E-commerce Recruit tillsammans med våra partners vill hylla medarbetaren och dennes prestation. Vi tycker att personalen och de individerna som står bakom företagens framgång förtjänar att hyllas. Ofta verkar de i det fördolda och prestationen når sällan offentlighetens rampljus. Med E-STAR AWARDS vill vi lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus de förtjänar. Bara tänk vilken CV-boost det är att vinna pris som exempelvis Årets E-commerce Manager.

Vad vinner man?

Det största vinsten är känslan, äran och hyllningen. Vinnarna får dessutom en timmes karriärrådgivning och en personlig kontaktperson för aktiv hjälp att hitta sitt nästa drömjobb den dag det är aktuellt. Vinnarna kommer även att lyftas i media med artiklar på bland annat Ehandel.se. Du föräras även rätten att använda titeln ”E-STAR 2024”. Du ska inte underskatta ”priset” av att synas och uppmärksammas. Ett snabbare CV-språng kommer du sannolikt aldrig att ta. 

Huvudpriset

Årets E-handelsprestation – Vårt huvudpris i E-STAR 2024 går till en bolagsgrundare eller ledare som genomfört en prestation eller som genomfört något exceptionellt inom det digitala som förtjänar att lyftas fram i rampljuset. Bolaget där den nominerade är verksam måste under de två senaste åren haft en positiv tillväxt och ett positivt resultat.

Priset delas ut efter en jurybedömning. Juryn består av personer med lång och bred digital erfarenhet från branschen. Alla inskickade nomineringar granskas och ett antal finalister väljs ut till en röstomgång.  Den slutliga vinnaren offentliggörs under i oktober 2024. 

Kategoripriserna

Årets E-commerce Manager, Årets Marknadsstjärna, Årets Inspiratör / Kunskapsspridare, Årets Rising Star och Årets Drivkraft inom Hållbarhet är våra kategoripriser. 

Utifrån antalet nomineringar väljs 4 finalister för varje kategori ut. Gemensamt för alla är att de ska ha utmärkt sig och presterat något beundransvärt inom rollen för sitt område. Finalisterna presenteras här på sajten och vinnaren utses efter ”folkets röst” – dvs via en offentlig röstning. Alla som besöker oss kan rösta och flest röster vinner*.

Juryn

VI UTSÅG
ÅRETS E-HANDELSPRESTATION 2022

Madelene Törnblom

CEO & FOUNDER MAYA DELOREZ

Johan Svensson

VD, E-handel.se

Adeline Sterner

CEO, Caia Cosmetics

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare

Annica Rantala

CEO, STRONGER

Sanny Malmberg

CEO, E-COMMERCE RECRUIT

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Vinnaren är nu utsedd!