VAR MED OCH UTSE SVERIGES DIGITALA STJÄRNOR 2023

Rösta på Årets E-commerce Manager

Röstningen är nu stängd för denna gång och vinnaren presenteras den 10 oktober 2023. Läs gärna mer om finalisterna här nedanför.

Vem tycker du förtjänar utmärkelsen Årets E-commerce Manager? Rösta på din favorit i formuläret längre ner på sidan. Du kan rösta en gång per kategori.

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Rösta och läs mer om våra finalister här nedanför. Röstningen avslutas fredagen den 29e september 2023.

Partner

VI HITTAR DIGITAL KOMPETENS NÄR DU BEHÖVER DEN

REKRYTERING | KONSULTER | HEADHUNTING

Årets Finalister

Gabriel Mutis - Global E-commerce Lead

Jag har haft en lång karriär främst kopplat till försäljning och marknadsföring av olika slag, med en förkärlek till det digitala och vad data kan åstadkomma. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, att tillsammans med teamet, överträffa satta mål har alltid varit en stor drivkraft.

Rösta på mig om du vill lyfta fram en passionerad och empowering e-commerce manager.

Nominering:
”Genom en engagerad ledarskapsstil har Gabriel visat fina resultat för Fortums e-handel och bidragit till en betydande framgång för Fortum. Han har inspirerat sitt team att omfamna datadrivna beslut, vilket har förbättrat både affärsresultat och kundupplevelsen. Han kan  verkligen tänka utanför ramarna. Gabriels fokus på innovation och datadrivna strategier har inte bara stärkt Fortums närvaro på marknaden utan också bevisat värdet av att balansera tradition och nytänkande. Hans motivation att driva förändring och kontinuerligt förbättra resultat reflekterar en äkta passion för ehandels-branschen.”

Emelie Skogersson - E-commerce Manager

Jag kommer tidigare från resebranschen och har bott utomlands i flera år innan jag tog ett av mina livs bästa beslut att börja plugga E-commerce Manager på IHM Business School. Till min första praktik-period kom jag i kontakt med CAIA när det var nystartat, där jag sedan hade ynnesten att få anställning efter utbildningen. Under åren har jag fått arbeta inom kundtjänst, ta lead på ecom-delen och där jag nu arbetar som E-commerce Manager.

Jag har alltid arbetat hårt och varje dag strävar jag efter att skapa något ännu skarpare som genererar bättre resultat. Detta samtidigt som jag kontinuerligt driver e-com delen framåt på ett nytänkande, målinriktat och välpresterande sätt. När jag tittar tillbaka på det senaste året så är jag helt ärligt mest stolt över det arbete både jag och mina fantastiska kollegor gör varenda dag på kontoret – tempot är högt och täta lanseringar. 

Nominering:
Efter att ha roddat CAIAs hemsida (samtliga domäner) både operativt och strategiskt i princip själv (dock självklart en team-effort i många delar) samtidigt som hon har arbetat med tillhörande arbetsuppgifter till en E-commerce Manager såsom utveckling, strategi framåt, nya partners, ny-installationer, fraktmetoder, operativt samarbete med lager, försäljning, brand-koncept som ska implementeras, kampanjplanering, analys och kundresa osv så har hon lyckats att göra detta med fin försäljning/merförsäljning och konvertering osv och aldrig slutat kolla hur alla delar kan bli bättre och hur företaget kan bli mer lönsamt och växa. Listan kan göras lång – det har varit en ynnest att se henne tycka att hennes arbete är så otroligt roligt samtidigt som det är imponerande att hon lyckas göra detta med fina resultat.

Johan Eriksson - E-commerce Manager

2021 började jag på RS Sports med uppgiften att bygga upp e-handeln och driva all digital försäljning. Lite mer än två år senare har vi skalat upp verksamheten ordentligt både i Sverige och internationellt och är idag ett team på tre personer som arbetar med ehandeln.

Under detta år är jag mest stolt över ehandelsteamets insats vid byte av ehandelsplattform, ett arbete som vi drivit i princip helt på egen hand samtidigt som vi skalat upp försäljningen på tidigare plattform parallellt! Bytet har gjort oss mer skalbara internationellt och där växer vi nu så det knakar!

En röst på mig, är en röst på hela RS Sports som tillsammans gjort denna snabba resa med små medel, mycket kreativitet och ett jäkla framåtlut! Om detta och nomineringen tilltalar, gör slag sak och rösta! Evigt tacksam!

Nominering:
Med sin ambition om att ta e-handeln till nya höjder, nöjer han sig aldrig. Han har skapat en otrolig tillväxt på e-handeln (trots rådande ekonomi), hittat kreativa lösningar för att öka konverteringen och flyttat kritiska aktiviteter in-house för mer kontroll, snabbare beslutsvägar och en lägre kostnad. Han inspirerar med sitt positiva och öppna ledarskap, där han alltid välkomnar sina kollegors kreativa idéer.

Moa Estmalm - Head of Ecom & Retention

En resa från media (MTG), till retail (Peak Performance) och nu på Estrid som Head of Ecommerce and Retention. Olika branscher men att få chansen att jobba med det digitala är det som drivit mig och min karriär.

Mest stolt över är jag för det vi åstadkommit som ett team, vilket är väldigt väldigt mycket. En röst på mig hade bytt mycket och det hade såklart varit grymt kul att få ett kvitto på det hårda jobb som läggs ner varje dag!

Nominering:
Moa har lång erfarenhet som E-commerce manager. Hon är inspirerande och alltid uppskattad som ledare. Hennes erfarenhet från Viafree, Peak Performance och Estrid gör henne till en av de mest erfarna E-commerce managers i Sverige.”

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli "Årets E-commerce Manager". Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat i syfte att utse vinnaren samt för att hantera kommunikationen kring röstnings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. 

Dela så att andra kan rösta:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
E-post

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta är en senior profil som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets inspiratör / kunskapsspridare

Inspiratör / kunskapsspridare

I vår digitala värld så finns det gott om personer som delar med sig av kunskap. Detta kan vara genom inspirerande innehåll på LindedIn, Youtube eller via Podcast. Priset går till den som på ett prestigelöst sätt delat med sig av sin kunskap till andra med utgångspunkten att sprida inspiration och kunskap.

Inspiratör / Kunskapsspridare

Vem inspirerar dig regelbundet? Vem delar regelbundet med sig av kunskap som göra att du och branschen håller sig uppdaterad inom e-handel och digital marknadsföring?
Nominera

Årets Rising Star

Rising star

En Rising Star är en person som vandrar vägen uppåt med potential att bli bland dem bästa i branschen. Personen är ny i sin roll men det är tydligt att personen presterar utöver det vanliga och att underverk kommer att ske i e-handelsbranschen efter denna persons framfart.

Rising star

Vem känner du som är ny i sin roll men som ändå gjort en prestation utöver det förväntade? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Subkategorier till Årets Marknadsstjärna

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Tyvärr kan du inte längre rösta, men håll utkik - Vinnaren presenteras snart