VAR MED OCH UTSE SVERIGES DIGITALA STJÄRNOR 2023

Rösta på Årets Inspiratör / Kunskapsspridare

Röstningen är nu stängd för denna gång och vinnaren presenteras den 10 oktober 2023. Läs gärna mer om finalisterna här nedanför.

Vem tycker du förtjänar utmärkelsen Årets Inspiratör / Kunskapsspridare? Rösta på din favorit i formuläret längre ner på sidan. Du kan rösta en gång per kategori.

I vår digitala värld så finns det gott om personer som delar med sig av kunskap. Detta kan vara genom inspirerande innehåll på LindedIn, Mässor, Nyhetsbrev eller via Podcast. Priset går till den som på ett prestigelöst sätt delat med sig av sin kunskap till andra med utgångspunkten att sprida inspiration och kunskap.

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Rösta och läs mer om våra finalister här nedanför. Röstningen avslutas fredagen den 29e september 2023.

Partner

VI HITTAR DIGITAL KOMPETENS NÄR DU BEHÖVER DEN

REKRYTERING | KONSULTER | HEADHUNTING

Årets Finalister

Kathrin Bachert - Digital Portfolio Manager

Resan ledde mig från Event Management, PR, Marketing till E-Commerce och Digital Customer Experience.

Att få jobba fram redesignen av Volvo Pentas E-Commerce lösning är något som jag är väldigt stolt över. Det är ett av många steg till ett seamless digitalt ekosystem för våra kunder. Jag är väldigt stolt över att tillsammans med våran Design Community ha introducerat Service Design och Design Thinking som ett nytt sätt att jobba fram lösningar.

Mitt sätt att inspirera andra bygger framförallt på nyfikenheten att förstå interaktioner, kundgrupper och individer, hitta synergier mellan olika områden och tänka ”out of the box”. Att rösta på mig betyder att rösta på ett helt team för att det vi skapar, skapar vi tillsammans.

Nominering:
”Kathrin är en otrolig ledare & en fantastisk inspiratör. Hon är extremt kunnig inom sitt område och är superduktig på att jobba med customer centricity och design.”

Per Ljungberg - Chief Innovation Officer

Mellan år 2007 – 2018 var jag först press- och sedan kommunikationschef på PostNord och var då bland annat ansvarig för e-barometern, dvs dess format, innehåll och det bakomliggande PR- och content-arbetet som gjorde den till den självklara branschrapporten. Från hösten 2018 till 2022 var jag VD för Svensk Digital Handel med ansvar för att bland annat utveckla och driva D-Congress, den svenska mötesplatsen för e-handel. Sedan 1 januari är jag innovationschef för Svensk Handel och är i den rollen fortsatt ansvarig för D-Congress, men även till att utveckla program och nätverk för att driva på omställningen mot en mer cirkulär handel.

Jag skulle bli glad om folk ville rösta på mig för min förmåga att tillsammans med teamet på Svensk Handel entusiasmera, ständigt utveckla och göra den svenska mötesplatsen för e-handeln (D-Congress) bättre ur alla aspekter av nätverkande, inspiration och kunskapsspridning.

Nominering:
Som talesperson på svensk handel är han i stort sett en offentlig person som ständigt är med och delar och utbildar med sin fantastiska inägg om branschens utveckling och trender.

Soledad Gonzalez - Marknadskoordinator

Efter många som lärare och utredare, sadlade jag om år 2019 och utbildade mig till E-commerce Manager på IHM Business School. Sedan dess har jag arbetat med e-handel i olika roller bland annat som omvärldsanalytiker och e-handelsrådgivare på PostNord. Idag arbetar jag som Marknadskoordinator på e-handelsplattformen Kodmyran.

Det senaste året har jag spridit e-handelskunskap via LinkedIn och genom att hålla i snitt 2-3 föredrag i veckan både hos kunder, på konferenser samt i olika lärosäten. Det känner jag mig stolt över. 

Att inspirera andra är bland det bästa jag vet! Jag är väldigt nyfiken som person och blir otroligt glad av att sprida kunskap. Jag tror att kombinationen av mitt genuina intresse för e-handel och min förmåga att skapa content som människor kan ta till sig gör mig till en bra kandidat till priset Årets kunskapsspridare /Inspiratör. 

Nominering:
Soledad är en fantastisk person som delar med sig av sina kunskaper inom e handeln med hennes driv så fångas man med och vill lära sig ännu mera. Soledad har det där extra som gör e handel branschen kul att sätta sig in i. Därför är hon en värdefull vinnare.

Tony Hammarlund - Digital Marknadsförare & Podcaster

Sedan drygt ett år tillbaka jobbar jag heltid med innehållsskapande och hjälper företag och marknadsförare att skapa bättre och mer engagerande innehåll.

Jag startade 2017 podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund för att lära mig mer om digital marknadsföring och bli en bättre marknadsförare. Nu fem år senare är podden en av Sveriges främsta kring marknadsföring med en bra bit över 100 avsnitt och mer än 500 000 lyssningar.

Utöver podden har jag också skapat ett populärt nyhetsbrev som idag har nästan 5000 prenumeranter. I det bevakar jag tillsammans med en panel som består av några av Sveriges vassaste experter, de senaste nyheterna inom digital marknadsföring.

Sammantaget har detta arbete gjort mig till både en bättre marknadsförare och en bättre innehållsskapare.
Min förhoppning är att alla som tagit del av något av det jag har gjort lägger en röst för att Sveriges mest nyfikna marknadsförare blir Årets kunskapsspridare i E-Star Awards 2023.

Nominering:
Det finns väl ingen i Sverige som kan mäta sig med Tonys engagemang och energi i att sprida kunskap kring digital marknadsföring, som Tony Hammarlund. Han poddar, har en expertpanel som analyserar och skickar ut analyser och delar kunskap i nyhetsbrev till tusentals följare varje vecka.

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli "Årets Inspiratör / Kunskapsspridare". Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat i syfte att utse vinnaren samt för att hantera kommunikationen kring röstnings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. 

Dela så att andra kan rösta:

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta är en senior profil som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets inspiratör / kunskapsspridare

Inspiratör / kunskapsspridare

I vår digitala värld så finns det gott om personer som delar med sig av kunskap. Detta kan vara genom inspirerande innehåll på LindedIn, Youtube eller via Podcast. Priset går till den som på ett prestigelöst sätt delat med sig av sin kunskap till andra med utgångspunkten att sprida inspiration och kunskap.

Inspiratör / Kunskapsspridare

Vem inspirerar dig regelbundet? Vem delar regelbundet med sig av kunskap som göra att du och branschen håller sig uppdaterad inom e-handel och digital marknadsföring?
Nominera

Årets Rising Star

Rising star

En Rising Star är en person som vandrar vägen uppåt med potential att bli bland dem bästa i branschen. Personen är ny i sin roll men det är tydligt att personen presterar utöver det vanliga och att underverk kommer att ske i e-handelsbranschen efter denna persons framfart.

Rising star

Vem känner du som är ny i sin roll men som ändå gjort en prestation utöver det förväntade? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Subkategorier till Årets Marknadsstjärna

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Tyvärr kan du inte längre rösta, men håll utkik - Vinnaren presenteras snart