VAR MED OCH UTSE SVERIGES DIGITALA STJÄRNOR 2023

Rösta på Årets Rising Star

Vem tycker du förtjänar utmärkelsen Årets Rising Star? Rösta på din favorit i formuläret längre ner på sidan. Du kan rösta en gång per kategori.

En Rising Star är en person som vandrar vägen uppåt med potential att bli bland dem bästa i branschen. Personen är ny i sin roll men det är tydligt att personen presterar utöver det vanliga och att underverk kommer att ske i e-handelsbranschen efter denna persons framfart.

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Rösta och läs mer om våra finalister här nedanför. Röstningen avslutas fredagen den 29e september 2023.

Röstningen är nu stängd för denna gång och vinnaren presenteras den 10 oktober 2023. Läs gärna mer om finalisterna här nedanför.

Partner

VI HITTAR DIGITAL KOMPETENS NÄR DU BEHÖVER DEN

REKRYTERING | KONSULTER | HEADHUNTING

Årets Finalister

Stefan Bensmo - Chief Sales Officer

Jag har haft förmånen att arbeta inom e-handelsvärlden i över ett decennium och jag känner mig både ödmjuk och nöjd över min resa. Nyligen tog jag steget in i en ny roll som Chief Sales Officer på Snuset.se. Jag ser fram emot denna nya utmaning och är tacksam för möjligheten att fortsätta använda min erfarenhet och kunskap för att bidra till framgången för Snuset.se.

Jag otroligt tacksam och hedrad över att ha blivit en finalist i E-star Awards och Årets Rising Star! Min resa inom ehandeln har varit en passionerad och engagerad resa med mycket blod svett och tårar och jag är stolt över de prestationer jag har uppnått. Genom åren har jag ständigt strävat efter att vara i framkant av ehandelsbranschen genom att ifrågasätta, testa, visa intresse och alltid tänka ”customer first”, kunden är allt och utan kunden hade inget bolag överlevt, vare sig det handlar om produktförsäljning eller integrationslösningar. Vinner jag ser jag det som en möjlighet att inte bara representera min egen framgång som en skånsk bonnapåg utan någon längre utbildning, utan också att dela med mig av mina erfarenheter och insikter för att inspirera andra inom ehandeln.

Nominering:
”Jag har jobbat med Stefan i två olika omgångar och drivet som Stefan har är helt otroligt. Han började jobba som kundtjänstmedarbetare på CDON i Malmö till att flytta upp i till Stockholm tillsammans med Tretti.se och därifrån tog hans karriär fart. Han har jobbat uteslutande med ehandel i olika positioner och varit grundare till ett gäng företag. Hans driv verkar inte ha ett slut och jag tycker absolut han ska ha epitetet Rising Star alternativt något pris inom ehandelssfären.”

Andreas Lindstein - Kundserviceansvarig / E-handelskoordinator

Jag har alltid jobbat i servicebranschen där mötet med människor driver mig framåt. I ung ålder fick jag ta mig an rollen som ledare och än idag får jag möjligheten att utvecklas tillsammans med mina kollegor.

Något jag är väldigt stolt över är att jag på eget initiativ anordnat leverantörsträffar för vår kundservice med syfte att stärka kunskapen och engagemanget för vårt sortiment. Jag skulle vara evigt tacksam om ni vill rösta på mig och det skulle inspirera mig att fortsätta vara en stjärna på himlen framöver. 

Nominering:
Med ett sällan skådat driv pushar och utmanar Andreas sin arbetsgivare att utveckla e-handeln på m-store.se. Andreas har skapat en sida för utförsäljning av returer och varor på väg ut ur sortimentet, något unikt är att även specialbyggda datorer och personifierade produkter går att returnera och sälja vidare vilket öppnar upp för att alla produkter som säljs kan säljas igen. Andreas fortsätter pusha m-store att bli en bättre e-handel.

Stefania Casale - Growth Manager

2020 gick jag från fysiskt butik till Porobic Group och det var då min resa inom e-handel startade. Vid årsskiftet 2023 blev jag erbjuden en ny tjänst på Porobic Group och har snabbt utvecklats inom flera vertikaler och kan numera titulera mig själv som Growth Manager för ett av Sveriges snabbast växande D2C Startup – Västerbottens Såpa. 

Jag är otroligt stolt över arbetet med Västerbotten Såpas re-launch! Första tre månaderna var det budgeterat att sälja för 1 miljon kronor (som var trippelt upp mot föregående år) men vi slog det redan inom 4 veckor. Bakom det var det så klart ett hårt arbete med re-brand, ny hemsida, copy, annonser, CRM….. och ett starkt team-samarbete!

Nominering:
Stefania har verkligen varit en stark drivkraft i den stora omställningen vi gjorde med Västerbottens Såpa som resulterat i en tillväxtökning på 2000% trots brinnande inflation och kris. Vi har jobbat ihop i 3 år men hon har tagit nya nivåer senaste året som är mäkta imponerande.”

Daniel Larsson - Head of E-commerce

Jag har framförallt en bakgrund inom content, kommunikation och SEO, men har de senaste åren breddat mig och axlat bredare roller. Idag jobbar jag som e-handelschef på MEDS.

Enligt Daniels chef så ska ni rösta på honom för bedriften att han under 2023 axlat sin nya roll som Head of E–Commerce på MEDS Apotek på ett proaktivt och engagerande sätt. Från att tidigare ha jobbat som Head of SEO har han nu ett bredare ansvar för ett team inom bl.a innehållsproduktion, SEO, funktionalitet, CRO och kundresan på sajt. Det kräver ett tydligt affärsfokus, förmåga att prioritera rätt saker och ett stort engagemang och kunskap inom e-handel. Allt detta har Daniel. Dessutom har Daniel varit proaktiv och anpassat de nya möjligheterna med AI i vårt dagliga arbete och delar med sig brett av sin kunskap internt. En riktig E-star!

Nominering:
Efter att Daniel blivit värvad till MEDS som SEO-chef och satt raketfart på deras organiska marknadsföring blev han i januari utsedd till e-handelschef för MEDS. Han har klättrat snabbt inom organisationen och gör redan avtryck trots sin unga ålder.\r\nAtt han redan har avancerat till E-handelschef på ett av Sveriges hetaste företag visar att han sticker ut när det gäller affärsförståelse, kundperspektiv och förmågan att visa upp resultat. Som ett kvitto på detta var han dessutom nyligen med på Markets lista över Sveriges 50 stjärnor inom retail under 35 år. Daniel är tveklöst värd priset som årets Rising Star!

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli "Årets Rising Star". Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat i syfte att utse vinnaren samt för att hantera kommunikationen kring röstnings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. 

Dela så att andra kan rösta:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
E-post

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta är en senior profil som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets inspiratör / kunskapsspridare

Inspiratör / kunskapsspridare

I vår digitala värld så finns det gott om personer som delar med sig av kunskap. Detta kan vara genom inspirerande innehåll på LindedIn, Youtube eller via Podcast. Priset går till den som på ett prestigelöst sätt delat med sig av sin kunskap till andra med utgångspunkten att sprida inspiration och kunskap.

Inspiratör / Kunskapsspridare

Vem inspirerar dig regelbundet? Vem delar regelbundet med sig av kunskap som göra att du och branschen håller sig uppdaterad inom e-handel och digital marknadsföring?
Nominera

Årets Rising Star

Rising star

En Rising Star är en person som vandrar vägen uppåt med potential att bli bland dem bästa i branschen. Personen är ny i sin roll men det är tydligt att personen presterar utöver det vanliga och att underverk kommer att ske i e-handelsbranschen efter denna persons framfart.

Rising star

Vem känner du som är ny i sin roll men som ändå gjort en prestation utöver det förväntade? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Subkategorier till Årets Marknadsstjärna

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Tyvärr kan du inte längre rösta, men håll utkik - Vinnaren presenteras snart