Bli sponsor till E-star Awards

Var med och utse Sveriges bästa medarbetare inom E-handel och Digital Commerce. Här får du möjlighet att visa upp ditt varumärke i ett mycket positivt sammanhang och att synas för tusentals personer från branschen.

Var med och sponsra branschens stjärntätaste gala

Vi söker nu sponsorer till 2024 års event där vi för femte året i rad utser förebilder och stjärnor inom e-handel och digital commerce.

Vi erbjuder två olika sponsorpaket; Huvudpartner samt kategoripartner. 

KATEGORIPARTNER

 • Sponsring av valfri kategoripris; Årets Drivkraft inom Hållbarhet, Årets E-commerce Manager, Årets Kunskapsspridare, Årets Rising Star samt Årets Digitala Marknadsstjärna. 
 • 2 biljetter till mingelevent / AW där prisutdelning sker och branschens stjärnor samlas. 
 • Synlighet inför och under evenemanget med ert varumärke / logotyp på Estarawards.se 
 • Omnämnande i Sociala Medier i samband med nominering, röstning och vinnarpresentation. spridning organiskt och betalt i ett av Sveriges största e-handelsnätverk (200 000+ visningar).
 • Synlighet i branschunikt nyhetsbrev till tusentals mottagare.
 • Omnämnande i podcasten E-commerce Success i samband med E-star Awards.

SPONSORPAKET: 25 000 kr

HUVUDPARTNER (utöver synlighet ovan)

 • Sponsring av huvudkategorin ”Årets E-handelspresentation”. 
 • 2 extra biljetter till mingeleventet (totalt 4 biljetter)
 • Deltagande i juryn tillsammans med externa experter och från E-commerce Recruit. 
 • Inslag i podcasten E-commerce Success där ni eller poddvärden presenterar ert bolag.
 • Möjlighet att vara prisutdelare under event med vinnarna.

SPONSORPAKET: 45 000 kr

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 1 september. Vinnarna presenteras på ett event i oktober månad.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta är en bolagsgrundare eller ledare som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen? Grundkrav: Under de två senaste åren ska bolaget där den nominerade är verksam ha visat på positiv tillväxt och resultat.
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets inspiratör / kunskapsspridare

Inspiratör / kunskapsspridare

I vår digitala värld så finns det gott om personer som delar med sig av kunskap. Detta kan vara genom inspirerande innehåll på LindedIn, Youtube eller via Podcast. Priset går till den som på ett prestigelöst sätt delat med sig av sin kunskap till andra med utgångspunkten att sprida inspiration och kunskap.

Inspiratör / Kunskapsspridare

Vem inspirerar dig regelbundet? Vem delar regelbundet med sig av kunskap som göra att du och branschen håller sig uppdaterad inom e-handel och digital marknadsföring?
Nominera

Årets Rising Star

Rising star

En Rising Star är en person som vandrar vägen uppåt med potential att bli bland dem bästa i branschen. Personen är ny i sin roll men det är tydligt att personen presterar utöver det vanliga och att underverk kommer att ske i e-handelsbranschen efter denna persons framfart.

Rising star

Vem känner du som är ny i sin roll men som ändå gjort en prestation utöver det förväntade? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Subkategorier till Årets Marknadsstjärna

Årets Content Creator

Årets Content Creator

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med att ta fram och skapa innehåll för er marknadsföring. Vem sticker ut i branschen och skapar något utöver det vanliga?

Årets Content Creator

Vem skapar innehåll utöver det vanliga som ger maximal effekt?
Nominera

Årets Paid Performance Marketer

Årets Paid Performance Marketer

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med att effektivt driva trafik via betald marknadsföring. Vem sticker ut i branschen och presterar utöver det vanliga?

Årets Paid Performance Marketer

Vem driver trafik på ett kreativt och kostnadseffektivt sätt?
Nominera

Årets Analytiker

Årets Analytiker

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med att analysera flöde, beteende och användardata i er verksamhet. Vem sticker ut i branschen och arbetar effektivt med data och beslut därefter?

Årets Analytiker

Vem använder analys och data på ett effektivt och inspirerande sätt i er verksamhet?
Nominera

Årets Designer (grafiker, UX, webbdesign)

Årets Designer

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med det kreativ design i er verksamhet. Detta kan vara inom roller såsom grafisk designer, UX-designer eller webbdesign. Vem sticker ut i branschen och skapar något utöver det vanliga?

Årets Designer

Vem är kreativ och skapar design som sticker ut? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets Social Media Manager

Årets Social Media Manager

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med organiskt innehåll för sociala medier och som lyckas skapa ett engagerande innehåll. Vem sticker ut i branschen och gör något utöver det vanliga?

Årets Social Media Manager

Vem arbetar effektivt och engagerande med sociala medier som får följarna att samlas hos er.
Nominera

Årets SEO Specialist

Årets SEO Specialist

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med SEO i olika former, on-page, off-page eller tekniskt. Vem sticker ut i branschen och gör ett SEO-arbete utöver det vanliga?

Årets SEO Specialist

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga inom området Search Engine Optimization?
Nominera

Årets Influenser Marketer

Årets Influenser Marketer

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med influenser marketing i olika former. Vem sticker ut i branschen och gör något utöver det vanliga?

Årets Influenser Marketer

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck i ert arbete med influenser marketing?
Nominera

Årets CRM / Loyalty Manager

Årets CRM / Loyalty Manager

Denna subkategori fokuserar på de som arbetar med CRM och lojalitet. Vem sticker ut i branschen och skapar något utöver det vanliga?

Årets CRM / Loyalty Manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga inom CRM och lojalitet? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

E-star Awards 2024 presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren presenteras snart