SVERIGES DIGITALA STJÄRNOR

ÅRETS VINNARE 2023

Här hittar du alla vinnarna i årets upplaga av E-star Awards. I videon ser du även prisutdelningen där vinnarna blev hyllade och fick ta emot blommor och diplom.

ÅRETS DIGITALA MARKNADSFÖRARE

Louise Lindell – Digital Marketing Manager

”Louise strävar alltid efter att öka sin kunskapsnivå och att ständigt förbättra sin prestation inom digital marknadsföring, SEO och webb. Tillsammans med hennes passion, hårda arbete och tron på teamwork så har hon uppnått resultat värda att hyllas. Louise har under året drivit utvecklingen av Consafe Logistics digitala närvaro, vilket resulterat i fler besökare på webben, fler följare i sociala medier och fler leads via de digitala kanalerna. Den digitala prestation Louise, tillsammans med sitt team, genomfört på bolaget gör henne till en självklar marknadsstjärna.”

ÅRETS E-COMMERCE MANAGER

Emelie Skogersson
Emelie Skogersson – E-commerce Manager
”Emelie har gjort en framgångsrik karriär på CAIA där hon driver e-handeln framåt på ett nytänkande, målinriktat och välpresterande sätt. Hon arbetar dagligen med utveckling, strategi, partners, frakt, lager, försäljning, kampanjer, analys och mycket annat för att optimera både konvertering och kundresa. Emelie har levererat ett otrolig bra resultat under hennes tid på bolaget och hon förtjänar verkligen en stjärna för den prestation hon utfört under året.”

ÅRETS INSPIRATÖR / KUNSKAPSSPRIDARE

Tony Hammarlund – Digital Marknadsförare & Podcaster

”Tony har under det senaste året arbetat heltid med att skapa innehåll som inspirerar och sprider kunskap inom ämnet digital markandsföring. Med sin podd och sitt nyhetsbrev, där experter delar med sig av det senaste inom digital marknadsföring, når och utbildar han tusentals följare varje vecka. Tony delar kunskap med ett stort engagemang som gör både honom själv och alla följare till bättre marknadsförare.”

ÅRETS RISING STAR

Stefania Casale – Growth Manager

”Stefania är en stjärna som gjort kometkarriär inom e-handel. Under de senaste åren har hon snabbt utvecklats inom flera vertikaler och hon kan idag titulera sig som Growth Manger för ett av Sveriges snabbast växande D2C startups – Västerbotten Såpa. Stefania lyckades under det gångna året med den imponerande bedriften att skapa en tillväxtsökning på 2000% trots brinnande inflation och kris. Stefania är definitivt en rising star som kommer att fortsätta att göra avtryck i e-handelsbranschen.”

ÅRETS DRIVKRAFT INOM HÅLLBARHET

Lina Åström
Lina Åström – Head of Production & Sustainability
”Lina har i sin roll som Head of Production and Sustainablity på Stadium varit drivande för att integrera hållbarhet i den totala affären. I sitt arbete har hon, tillsammans med sitt team, lyckats få bättre inköpspriser samtidigt som de fått mer hållbara produkter samt fortsatt att förbättra både sociala, miljömässiga samt etiska förhållanden hos sina leverantörer. I sin drivkraft för hållbarhet så lyckas Lina dessutom att ständigt ha en utgångspunkt från kunden. Lina är en riktig stjärna!”

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Anton Askenström – Co-Founder / Head of Marketing & Com, Swedish Tonic

”Anton började i tidig ålder sin digitala resa och har sedan dess satsat helhjärtat på en onlinekarriär. Swedish Tonic startade han under studietiden för att utvecka svensk dryckesindustri till det bättre. Efter hårt arbete lyckades han öka bolagets e-handelsförsäljning trots ett tufft klimat! En bedrift han levererat genom att ständigt optimera, förbättra och vara en stjärna inom företaget.”

VÅRA PARTNERS

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren presenteras snart